Grote stukken vlees
Veel malser en lekker sappig
Benny barbecuet uitsluitend met grote stukken vlees. Op die manier droogt het vlees niet uit en belandt er gegarandeerd een malser en sappiger stukje op je bord.
Benny grilt de stukken vlees totdat de perfecte cuisson bereikt is. Vervolgens wordt het vlees volgens de regels van de kunst versneden tot individuele porties.
Wat dacht je van een heerlijke steak van Belgisch Witblauwrund? Of van volledige kiprollades? Een stoer speenvarken of smaakvol kalfsvlees? Benny werkt uitsluitend met kwaliteitsvlees uit de eigen streek.
Voor de allerkleinsten voorzien we ook graag heerlijke barbecuevariaties, zoals spiesjes van hoevekip, hemelse balletjes of ribbetjes.
Uiteraard mag ook vis niet ontbreken op de barbecue. Benny grilt verse zalm of kabeljauw voor een optimale smaak steeds in gehele vorm op cederhout.
Zijn er vegetariërs of eters met bepaalde intoleranties, laat het dan gerust even weten. Benny zorgt met plezier voor aangepaste gerechten.