Exclusieve barbecues vanaf 25 personen

Wanneer je B-Eat inschakelt voor het organiseren van een barbecue, dan haal je met Benny Rombouts een echte grillkampioen in huis. Samen met zijn teamgenoten van BBQ+ veroverde Benny al meerdere internationale kampioenentitels. Een barbecue met Benny vormt dan ook een hele belevenis voor jezelf en je gasten. Op de grill vind je geen uitgedroogde stukjes vlees. Benny braadt steeds grote stukken vlees of vis in zijn geheel. Na het bereiken van de perfecte cuisson, versnijdt hij alles volgens de regels van de kunst.

Meer dan zomaar wat
braden op een grill

Barbecue omvat veel meer dan wat braden op een grill. De echte kenners zoals Benny Rombouts gaan aan de slag met een hele waaier aan rook- en vuurtechnieken.

Afbeelding van een BBQ - B-EAT

Afhankelijk van jouw smaakvoorkeuren selecteert Benny voor jouw feest de aangewezen barbecuetechniek: open vuur, gesloten toestel, Oklahoma, low & slow,…

Grote stukken vlees

Veel malser en lekker sappig

Benny barbecuet uitsluitend met grote stukken vlees. Op die manier droogt het vlees niet uit en belandt er gegarandeerd een malser en sappiger stukje op je bord.

Benny grilt de stukken vlees totdat de perfecte cuisson bereikt is. Vervolgens wordt het vlees volgens de regels van de kunst versneden tot individuele porties.

Wat dacht je van een heerlijke steak van Belgisch Witblauwrund? Of van volledige kiprollades? Een stoer speenvarken of smaakvol kalfsvlees? Benny werkt uitsluitend met kwaliteitsvlees uit de eigen streek.

Voor de allerkleinsten voorzien we ook graag heerlijke barbecuevariaties, zoals spiesjes van hoevekip, hemelse balletjes of ribbetjes.

Uiteraard mag ook vis niet ontbreken op de barbecue. Benny grilt verse zalm of kabeljauw voor een optimale smaak steeds in gehele vorm op cederhout.

Zijn er vegetariërs of eters met bepaalde intoleranties, laat het dan gerust even weten. Benny zorgt met plezier voor aangepaste gerechten.

Laat je verrassen door smaakvolle bijgerechten

Geen barbecue zonder smaakvolle bijgerechten. Ook hier verlaat Benny resoluut het traditionele pad met de verschillende versneden groenten.

Benny schotelt je een uitgebreid en gevarieerd buffet voor met heerlijke seizoensgebonden salademengelingen, afgewerkt met een verfijnde dressing en verse kruiden.

Afbeelding van een bijgerecht - B-EAT

Andere bijgerechten bereidt hij dan weer met minder alledaagse ingrediënten als quinoa of rode biet.

Alle sausjes die geserveerd worden, zijn home-made, zowel warm als koud. Benny voorziet ook het nodige brood en boter, zodat u zelf helemaal nergens aan hoeft te denken.

Ook het oog wilt wat. Benny zorgt steeds voor een aansprekende en verrassende aankleding van het buffet, afgewerkt met verse kruidenplantjes, een bainmarie in appelkistjes,… Of helemaal anders!

Ontdek hier alles over onze all-in feestservice

Maak je afspraak

Samen bespreken we jouw barbecue, receptie of feest