Jouw feest van A tot Z geregeld

Trouwfeest, dansfeest, bedrijfsfeest,… Voor elke gelegenheid haalt Benny zijn creativiteit boven. Naast de culinaire invulling van je feest, kan je ook rekenen op onze all-in feestservice. Samen met onze streng geselecteerde partners maken wij van jouw feest een onvergetelijke en unieke gebeurtenis.

Waar wil je feesten?

De eerste bekommernis voor een geslaagd feest is uiteraard de locatie. Benny transformeert elke locatie tot een originele en aansprekende plek om te feesten. Alles kan en is bespreekbaar:

  • Een trouwfeest in de tuin met een grote tent?
  • Een bedrijfsmagazijn waar Benny de aanwezige materialen creatief verwerkt in de aankleding?
  • Een bestaande feestzaal die creatief en origineel wordt aangekleed?

Wij zorgen ook letterlijk voor alles. Passend licht, tafels en stoelen, geluid, servies, bestek, decoratie, verwarming,… Ook over de afwas achteraf hoef je je geen zorgen te maken: die nemen wij graag voor onze rekening.

Mag het culinair zijn?

Samen bepalen we de culinaire invulling van jouw feest. Wij vullen jouw wensen en verlangens à la carte in met creatieve en originele voorstellen. Zo werkt Benny nooit met vaste formules, maar werkt hij voor elk feest een uniek culinair concept uit.

Voor trouwfeesten en bedrijfsfeesten vormt een receptie met aansluitend walking dinner alvast een uitstekende keuze. Je gasten vermaken zich met elkaar, terwijl wij rondkomen met het ruimste assortiment van de meest smaakvolle en originele gerechtjes. Uiteraard behoort ook een barbecue tot de mogelijkheden.

Niemand gaat met honger naar huis, daar staan wij garant voor. Een feest zou geen feest zijn met heerlijke desserts als culinair hoogtepunt.

De gasten op je dansfeest krijgen later op de avond of nacht vast en zeker nog een stevig hongertje. Benny werkt volledig op maat een aansprekend middernachtbuffet uit. Wat dacht je van een zelfbedieningsbuffet met broodjes pulled pork, chili con carne, een heerlijk vers soepje, ribbetjes of een Belgisch handgesneden frietje met huisbereid stoofvlees?

Ontdek hier alles over onze all-in feestservice

Maak je afspraak

Samen bespreken we jouw barbecue, receptie of feest