Mag het wat anders zijn?

Ook recepties beschouwt B-Eat als maatwerk, telkens uniek en volledig aangepast aan de wensen en de verwachtingen van jezelf en je gasten. Zowel voor de dranken als de culinaire invulling werkt Benny graag verrassende en authentieke ideeën uit. Fingerfood, walking dinner … of zelfs een snuifje barbecue. Voor B-Eat is alles op een receptie mogelijk en bespreekbaar. Een voldaan buikgevoel en een totaalbelevenis staan centraal.

“Wat wenst u te drinken?”

De inspiratie van vele collega’s voor het eerste aangeboden drankje op een receptie blijft meestal beperkt tot cava en appelsiensap. Wij serveren veel liever iets anders.

Als gediplomeerde biersommelier houdt Benny van authentieke speciaalbiertjes, met liefde gecreëerd door een plaatselijke brouwerij. Waarom je gasten dan ook niet verwennen met een heerlijk origineel biertje?

De anonieme appelsiensap vervangen we bijvoorbeeld door een smaakvol fruitsapje van een lokale landbouwer.

Of heb je nog andere wensen? Benny luistert graag naar jouw ideeën en gaat hier creatief mee aan de slag.

Afbeelding van een drankje - B-EAT

Fingerfood, walking dinner of een …

Snuifje barbecue

Fingerfood, walking dinner,… Benny denkt voor de perfecte culinaire formule op jouw receptie het liefst over de verschillende culinaire hokjes heen.

Volledig op maat werkt hij een creatief voorstel uit. Zelfs een snuifje barbecue is mogelijk. Denk bv. aan pulled pork op een broodje of een lekker stukje buikspek of zalm. Meteen krijgt je receptie heel wat extra smaak en karakter.

Op onze recepties schuif je nooit stresserend aan voor een buffet, angstvallig hopend dat er nog voldoende voor jou overblijft. Je gasten blijven gezellig keuvelen in hun gezelschap, terwijl wij doorlopend rondkomen met onze heerlijke gerechtjes. Spreekt iets je aan? Neem en proef maar!

Sommige gerechtjes zijn letterlijk fingerfood die je met de vingers mag nemen en opeten. Andere creaties zijn complete walking dinner gerechtjes die op een stijlvol bordje of in een kommetje worden aangeboden.

De culinaire stijl van onze gerechten stemmen we helemaal af op jouw wensen. Houd je van trendy lounge of streetfood of…?

Warm of koud. Vis, vlees of vegetarisch. Wij werken op maat een compleet voorstel uit zodat elke gast met een voldaan gevoel naar huis gaat.

Alle fingerfood en walking dinner gerechtjes worden huisgemaakt met verse seizoensproducten. Dat geldt ook voor onze pizzabruscetta’s, worstenbroodjes, minihamburgertjes, wraps, carpaccio,…

Alles is mogelijk en bespreekbaar.

Ontdek hier alles over onze all-in feestservice

Maak je afspraak

Samen bespreken we jouw barbecue, receptie of feest