Zelf aan de slag of heerlijk degusteren

Je kan Benny Rombouts van B-Eat niet alleen inschakelen voor een barbecue, receptie of feest. Als gediplomeerde biersommelier en whiskyliefhebber organiseert hij op verzoek degustaties met aangepaste hapjes. Wie droomt van de perfecte steak te bakken op de barbecue, kan Benny inschakelen voor een workshop barbecue. Beide activiteiten zijn perfect voor teambuildings, vriendengroepen, vrijgezellenavonden,…

Workshop ‘Leren barbecueën’

Als barbecuekampioen deelt Benny graag zijn kennis met bijhorende tips en trics. Je maakt tijdens de workshop kennis met de verschillende vuur- en rooktechnieken. Daarnaast leer je ook heerlijke bijgerechten maken.

Alle ingrediënten en recepten liggen op een grote tafel. Je steekt zelf de handen uit de mouwen en Benny leidt met zijn gouden raad alles in goede banen.

Met een gezellig pintje of wijntje in de hand, gaan de deelnemers aan de slag. We sluiten de workshop af met een gezellig eetfestijn.

Deze workshop is mogelijk voor 15 à 25 deelnemers.

Meer info en boeken?

Contacteer ons
Afbeelding van een bbq - B-EAT

Whisky- of bierdegustaties

Benny serveert je een selectie van heerlijke whisky’s of speciaalbieren. Tijdens het uitschenken licht Benny zijn keuze verder toe. Je combineert elke whisky of biertje met een bijpassend bordje.

Elk hapje omvat een compleet afgewerkt gerechtje, waarbij de smaken perfect aansluiten bij het bier of de whisky.

Meer info en boeken?

Contacteer ons

Ontdek hier alles over onze all-in feestservice

Maak je afspraak

Samen bespreken we jouw barbecue, receptie of feest